<listing id="xnbvz"><dfn id="xnbvz"></dfn></listing>
    <font id="xnbvz"></font>

      <pre id="xnbvz"><th id="xnbvz"><pre id="xnbvz"></pre></th></pre>
      <font id="xnbvz"></font>

                <dfn id="xnbvz"><var id="xnbvz"></var></dfn>

                  <pre id="xnbvz"><video id="xnbvz"></video></pre>
                  <ol id="xnbvz"><noframes id="xnbvz">
                  <track id="xnbvz"></track>

                    Babagan Perusahaan

                    Artie Garden International Ltd., didegaké ing taun 1999 dening Arthur Cheng, minangka perusahaan prabotan ruangan premium sing nyawisake pangembangan, pabrik lan penjualan luwih saka 20 taun. Kanthi luas pabrik 34.000 meter persegi, Artie wis nggawe akeh desain asli lan duwe 280 paten ing Eropa lan China kanthi gaweyan tim desain internasional sing menang penghargaan karo karyawan sing wis trampil kanthi luwih saka 300 wong. Kanthi nggunakake pigura aluminium sing wis gandheng lan bubuk kanthi kerapatan tinggi, anyaman polietilen sing ora luntur …….

                    ?
                    99在线精品资源站,99香蕉国产线看观看这里有精品,99久热国产精品视频