<listing id="xnbvz"><dfn id="xnbvz"></dfn></listing>
    <font id="xnbvz"></font>

      <pre id="xnbvz"><th id="xnbvz"><pre id="xnbvz"></pre></th></pre>
      <font id="xnbvz"></font>

                <dfn id="xnbvz"><var id="xnbvz"></var></dfn>

                  <pre id="xnbvz"><video id="xnbvz"></video></pre>
                  <ol id="xnbvz"><noframes id="xnbvz">
                  <track id="xnbvz"></track>

                    Ngeunaan Perusahaan

                    Artie Garden International Ltd., didirikeun taun 1999 ku Arthur Cheng, mangrupikeun perusahaan furnitur outdoor premium anu bakti dina pamekaran, pabrik sareng penjualan langkung ti 20 taun. Kalayan luas pabrik 34,000 méter pasagi, Artie parantos nyiptakeun seueur desain aslina sareng gaduh 280 patén-patén di éropa sareng Cina ku usaha tim desain internasional na anu unggul pangajén sareng padamel anu berpengalaman terlatih langkung ti 300 jalma. Ku ngagunakeun bingkai aluminium dilas lengkep sareng bubuk dilapis ku sintétik kapadetan tinggi, anyaman poliétilén henteu luntur …….

                    ?
                    99在线精品资源站,99香蕉国产线看观看这里有精品,99久热国产精品视频